Végre újra tétmeccs: Zalaegerszegre utazunk

Szombaton ismét pályára lépünk a bajnokságban: este 19 órától a ZTE NKK-nál vendégeskedünk. Lányaink keményen edzettek az elmúlt két hétben, de már mindannyian ki vannak éhezve egy újabb megmérettetésre. A találkozó a MindiGo Sport felületein is követhető lesz.

Kéthetes, tétmeccs nélküli böjt végére teszünk pontot szombat este Zalaegerszegen, a 4. fordulóban ismét a pályán láthatjuk a lányokat. Míg mi keményen edzettünk, addig a ZTE szorgosan gyűjtögette a győzelmeket és a skalpokat: előbb hazai pályán, hosszabbításos meccsen verte meg az Uni Győrt, majd hét közben Ceglédről is elhozta a két bajnoki pontot, így jelenleg 2-1-es, pozitív mérleggel áll a tabellán. A vereségüket még az első fordulóban, Szekszárdon szenvedték el Horti Dóráék.

Persze, nálunk sem telt eseménytelenül a tizennégy nap, hiszen a dupla edzéseken Tursics Krisztián elmondása szerint sokat csiszolódott a játékunk, és ez az idő arra is jó volt, hogy fiataljaink és a légiósok a pályán is egyre többször megtalálják egymással a közös hangot. Edzőmeccset is játszottunk a Budapesti Honvéd fiataljai ellen, ahol férfias erő és agresszivitás ellen próbálhatták ki magukat a lányok. Vezetőedzőnk szerint a kéthetes, intenzív munka ellenére azért még messze nincs kész a csapat, de szeretné, ha a zalaegerszegi sportcsarnokban már látszanának az előrelépés jelei.

Az összecsapást közvetlenül a ZTE-OSE férfi meccs után, 19 órától rendezik a Zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban. Akik úgy döntenek, hogy a fotelből vagy az íróasztal mellől követi a találkozót, azok számára is van egy jó hírünk: a MindiGo Sport a Hunbasket 1-es csatornáján közvetít Egerszegről.

ZTE-NKK – NKE-FCSM Csata

Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat 19:00

V.: Boros Tamás, Vida József, Major Ádám (Forrai Sámuel)

Fotó: MKOSZ

Leave a Reply