Kétmeccses, kemény hét elé nézünk

A lányok jó állapotban, komoly skalp begyűjtése után várják a Vasas és a BEAC elleni találkozókat. Vezetőedzőnk a zalaegerszegihez hasonló játékot vár a csapattól.

Szerdán Vasas, aztán szombaton BEAC – ez lesz a lányok menetrendje ezen a héten. Az alapok megvannak, hiszen egyrészt a szezon elején járunk, ilyenkor még frissebbek a lábak és a fejek, másrészt a Tursics Krisztián vezette szakmai stáb remek fizikális felkészítést vezényelt az előszezonban. Az sem mindegy, hogy milyen érzésekkel vágunk neki ennek a két mérkőzésnek, de erre sem lehet panaszunk, hiszen szombaton, Zalaegerszegen egészen parádés játékkal győztek Horváth Bettiék, azaz a hangulatra egészen biztosan nem lehet panasz a csapat háza táján.

Ellenfelünk, a Vasas Akadémia egyelőre – három fordulót követően – nyeretlenül áll a tabellán, de a 0-3-as mutató kicsit azért csalóka: a bajnokság egyik top csapata, a Győr otthonában mindössze nyolc ponttal kaptak ki, a Szekszárd ellen hazai pályán tisztes vereséget szenvedtek és Cegléden is sokáig jól tartották magukat. Eddig Fraser (25 pontos átlag) és Murray (18) személyében a légiósok húzták leginkább a Vasas szekerét, de Tóth Orsolya és Vukov Szonja is érdemben hozzá tudott szólni a találkozókhoz.

Ahogy Tursics Krisztián elmondta, hasonló játékot vár el a lányoktól, mint amit Zalaegerszegen mutattak, és akkor összejöhet az újabb győzelem.

A mérkőzés a szokásosnál korábban, 17 órakor kezdődik. A belépés ingyenes, szeretettel várunk mindenkit munka után a Ludovika Arénába.

A meccset a MindiGo Sport is élőben közvetíti!

NKE-FCSM Csata – Vasas Akadémia

Ludovika Aréna, szerda 17:00

V.: Nagy Viktor, Ádám József, Horváth Csongor (Dr. Gincsai János)

Leave a Reply