A BEAC ellen folytatjuk

A Vasas után újabb budapesti csapatot látunk vendégül a Ludovika Arénában, ezúttal az eddig egy győzelmet jegyző BEAC jön hozzánk. Presztízsmeccs lesz, de azért is érdemes kijönni, mert decemberig csak idegenben láthatjuk a lányokat.

A Vasas Akadémia elleni győzelem után három nappal ismét tétmérkőzést játszunk a Ludovika Arénában, ellenfelünk megint egy fővárosi együttes, az ELTE BEAC Újbuda lesz. A 11. kerületieket tavaly oda-vissza legyőztük az alapszakasz során, és most is erre készülünk. A lányok a zalaegerszegi extra teljesítmény után szerdán eggyel talán alacsonyabb sebességi fokozatban játszották végig a Vasas elleni fellépést, végül ez is elég volt a győzelemhez.

Tursics Krisztián szombaton nyilván többet szeretne látni a csapattól, mint elmondta, elsősorban az eladott labdák és az ellenfélnek engedélyezett támadólepattanók számát kellene mérsékelni, emellett biztosabb dobóteljesítményt és a taktikai faultok okosabb felhasználását várja a lányoktól. Ha ez nem sikerül, akkor akár meg is gyűlhet a bajunk Balogh Judit tanítványaival.

A belépés ezúttal is ingyenes lesz, a találkozó a szerdaihoz képest később, 18:30-kor kezdődik. Budapesti derbiről van szó, de a meccs presztízsértéke mellett azért is érdemes lesz kilátogatni, mert a programunk szeszélye folytán legközelebb csak december 1-jén láthatjuk hazai pályán Radócz Fanniékat.

NKE-FCSM Csata – ELTE BEAC Újbuda

Ludovika Aréna, szombat 18:30

V.: Frányó Péter, Hervay Tibor, Oláh Márk (Kis Balázs)

Leave a Reply