Most sincs veszítenivalónk

Szombat délután folytatódik számunkra a bajnokság, az Aluinvent DVTK otthonában lépünk pályára. Bár a Generali Arénához fűződnek szép emlékeink, az esélyesek most sem mi leszünk.

2018. október 13-a nagy nap volt klubunk életében. A-csoportos történetünk első idegenbeli mérkőzését játszottuk Miskolcon, és 67-64-es győzelmünkkel alaposan megleptük a DVTK-t. Még akkor is szenzáció számba menne egy újabb diósgyőrben aratott diadal, ha az idei bajnokságban 7 fordulót követően több győzelemmel és jobb pozícióból várjuk a meccset. Egyrészt a DVTK kerete idén, ha lehet, még erősebb, mint tavaly, másrészt a tavalyi fricska most biztosan ott lesz a fejekben, és Medgyessyék biztosan nem akarnak ismét ugyanabba a folyóba lépni.

Ugyanakkor tavalyhoz hasonlóan most sincs veszítenivalónk – hívta fel a figyelmet vezetőedzőnk. Tursics Krisztián szerint az erőviszonyok alapján a mérkőzés egyértelmű esélyese a DVTK, ugyanakkor a lányok rengeteget edzettek az elmúlt két hétben, a szakmai stáb egyénileg is tudott foglalkozni az itthon maradókkal. Ráadásul kedd óta a három válogatott játékosunk, Lelik Réka, Horváth Bernadett és Zala Friskovec is a csapattal készül, így vezetőedzőnk nagyon reméli, hogy a közösen elvégzett munka a miskolci Generali Arénában is látszani fog.

A DVTK jelenleg közvetlenül mögöttünk, a harmadik helyen áll a bajnoki tabellán. Érdekesség, hogy 7 meccséből ötször is idegenben lépett pályára, otthon viszont még veretlen Cziczás László hölgykoszorúja, amely a legutóbbi fordulóban Cegléden szenvedett váratlan fiaskót.

Aluinvent DVTK – NKE-FCSM Csata

Miskolc, Generali Aréna, szombat 17:00

V.: Ádám József, Goda László, Balogh Gyula (Dernei Gábor)

A találkozó előfizetési díj ellenében (799 Ft/hó) a MindiGO Sporton nézhető élőben.

Leave a Reply