Karácsony előtt utoljára a Ludovikán

Vasárnap délután hazai pályán fogadjuk az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesét, méghozzá nem akármilyen körítés mellett: három alapítvány számára szerveztünk gyűjtést, és még dobóversennyel is kedveskedünk szurkolóinknak. Ráadásul a mi meccsünk után a TF-Veszprém találkozót is meg lehet tekinteni.

Lényegében ellenfelünk, a Szekszárd is beillik az extrák közé, hiszen Djokics Zseljko együttese évek óta igazi sztárcsapatnak számít a magyar bajnokságban, így hiába a sok-sok program, az esemény veleje mégis csak a bajnoki mérkőzésünk lesz – amely a karácsonyi ünnep előtti az utolsó hazaink.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd – a tavalyit leszámítva – évek óta érdekelt a szezon végelszámolásánál, és igen komoly tényezőnek számít. Legnagyobb sikerét két szezonnal ezelőtt érte el a klub, amikor a soproni kupadöntőn a házigazda Sopron Basket orra elől hódította el a Magyar Kupát. Idén a bajnokságban hozzánk hasonlóan két vereséggel állnak, így mondhatjuk, hogy igazi „négypontos” mérkőzés vár lányainkra.

Vezetőedzőnk is megerősítette, hogy egy valódi topcsapat látogat hozzánk. Tursics Krisztián szerint nem véletlenül nyerték meg a tolnaiak az Európa Kupás csoportjukat is. Bombaerős csapatról van szó, amely kiemelkedő palánk alatti sorral rendelkezik. Ehhez a kerethez csatlakozott nem is olyan régen az Európa-bajnok Krnjics Szara is, azaz a Cannon-Gustafson-Radócz-Solymosi négyesre emberpróbáló feladat vár vasárnap este.

A Szekszárd minden erősségének ismeretében, remélhetőleg a bajnokink miatt is emlékezetes marad a vasárnap este, de a jó játékunk mellett arra is szükség van, hogy szurkolóink minél nagyobb számban kijöjjenek buzdítani a csapatot, emellett pedig csatlakozzanak az NKE-FCSM Csata kezdeményezéséhez és hozzanak magukkal adományt a „Nem maradsz egyedül” Alapítvány, az Opál Tehetséggondozó Alapítvány és a Szent Ferenc Állatotthon számára, boldogabbá téve ezzel a rászoruló gyermekek és otthon nélküli kutyusok ünnep- és mindennapjait.

Aki a meccs és az adakozás élménye mellett még többet szeretne kapni a vasárnap estétől, az jelentkezzen félidei dobóversenyünkre (a szabályok itt olvashatók), valamint a találkozót követően maradjon a Ludovika Aréna lelátóján, hiszen utánunk 19:30-tól a TF-Budapest is megméreti magát bajnoksága egyik kiváló csapatával, a Veszprémmel.

NKE-FCSM Csata – Atomerőmű KSC Szekszárd

Ludovika Aréna, vasárnap 17:00

V.: Cziffra Csaba, Tóth Cecília, Oláh Márk (Bodrogváry Iván)

A belépés – mint mindig – most is ingyenes!

A találkozó a MindiGo Sport felületein is követhető lesz előfizetés ellenében.

Leave a Reply