Folytatjuk a rangadók sorát

Szombaton Győrbe utazunk, egy széles rotációval dolgozó, kiválóan dobó játékosokból álló csapat ellen. Bár nagyon erős együttessel találkozunk, mint mindig, most is a győzelemért lépünk pályára.

A DVTK és a Szekszárd után sorozatban egy harmadik, előzetesen az alapszakasz legjobb négy csapata felé kacsintgató együttessel is megmérkőzünk. A győri vezetőség nyári teljesítménye után a zöld-fehérek aztán nemcsak ábrándozhatnak, hanem teljes joggal bizakodhatnak a negyeddöntős pályaelőnyt jelentő pozíciók egyikének megszerzésében, hiszen amellett, hogy együtt tartották az együttes magyar magját, rendkívül széles rotációt alakítottak ki, Milos Pavlovic vezetőedző nyugodt szívvel pályára küldheti akár mind a 12 benevezett játékosát.

Szombat este azonban egyszerre csak öt-öt játékos lehet a pályán, és szerencsére a rotáció között elosztható 200 percből Horváth Betti is kiveheti a részét. A Szekszárd elleni, parádés sikerrel végződött mérkőzésen csapatkapitányunk mindössze 15 percet tudott vállalni, remélhetőleg Győrben már többet bír Betti szervezete.

„Megpróbáljuk” – válaszolt Tursics Krisztián arra a kérdésre, hogy van-e esélyünk szoros mérkőzést játszani a Győr otthonában. Nagyon erős kerettel találkozunk, ahol az irányító, a spanyol Ygueravide kiválóan mozgatja a csapatot. Hozzánk hasonlóan a Győr is dobó csapat, így külön készülnünk kellett, hogy megállíthassuk a jó kezű játékosaikat – fogalmazott vezetőedzőnk.

A találkozó szombat este hat órakor kezdődik.

Uni Győr Mély-Út – NKE-FCSM Csata

Győr, Egyetemi Sportcsarnok, szombat 18:00

V.: Papp Péter, Farkas Gábor, Boros Tamás (Forrai Sámuel)

A találkozót a MindiGO Sport élőben közvetíti.

Leave a Reply