Cegléden zárjuk az alapszakasz első felét

Majdnem féltávnál járunk az idei bajnoki alapszakaszban, de egyetlen mérkőzés még hátra van a 11. fordulóból: szerdán koraeste a CEKK vendégei leszünk.

Egyetlen csapattal nem találkoztunk még a bajnoki pontvadászatban: a jelenleg 9. helyen álló VBW CEKK Cegléddel, szerda este a Pest megyei településen lépünk pályára. Ez a találkozó lesz a 11. forduló zárómérkőzése, amely rövid távon leginkább számunkra tartogat komoly tétet: hatodik (!) idegenbeli sikerünkért utazunk Ceglédre, amelyet begyűjtve megőrizhetnénk pontelőnyünket a második helyért folyó, igen éles küzdelemben. A CEKK, ha nyerne is, a PEAC elleni rosszabb egymás elleni eredménye miatt karácsonyig már nem javíthat a helyezésén, azaz biztosan lecsúszik a Magyar Kupa 2020-as küzdelmeiről.

A végelszámolásnál persze nekik is sokat számíthatna egy élcsapat elleni siker – és nem ez lenne az első nagy skalpjuk Gorjanácz Ágneséknek, hiszen november elején az Aluinvent DVTK-t tréfálták meg. Vezetőedzőnk, Tursics Krisztián is arra hívta fel a figyelmet a meccs előtt, hogy a Cegléd hazai pályán évek óta veszélyes ellenfélnek számít, fekszik nekik a Gál József Sportcsarnok és csak minden energiánkat mozgósítva, 40 percig koncentrálva lehet esélyünk az újabb győzelemre. A lányok immáron a győri meccs tanulságaival, az utóbbi másfél hetet végigdolgozva utaznak a CEKK-hez, a találkozó szerdán 18:30-kor kezdődik.

VBW CEKK-Cegléd – NKE-FCSM Csata

Cegléd, Gál József Sportcsarnok, szerda 18:30

V.: dr. Mészáros Balázs, Kovács Nimród, Lengyel Ádám (Gorka Szabolcs)

A találkozót a MindiGO Sport élőben közvetíti.

Leave a Reply