Hazai meccsel búcsúztatjuk 2019-et

A naptári év utolsó összecsapása következik szombaton, 17 órától a sereghajtó PINKK ellen lépünk pályára a Ludovikán.

Még fel sem dolgozta a szervezet az utolsó bejgliket és a töltött káposztát, lányaink máris újra pályára lépnek. A szombat délutáni összecsapásra az eddig nyeretlen PINKK Pécsi 424 érkezik a Ludovika Arénába, egyszersmind csapatunknak ez a találkozó lesz az első az alapszakasz második körében.

Ugyan Tenyér Zsófiáékat eddig elkerülték a sikerek, korántsem szabad fél vállról venni a „kisebbik” pécsi csapatot. Kozármislenyi összecsapásunk előtt nem sokkal edzőt cseréltek, az október végén kinevezett Vanja Miljkoviccsal pedig egész más képet mutatnak a rózsaszínek. Legutóbb hazai pályán 19 pontos előnyről bukták el a Cegléd elleni meccset, azaz végig ott kell lenni fejben, hogy ne ellenünk szakadjon meg ellenfelünk vereségszériája.

A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik és a Szekszárd elleni derbihez hasonlóan ezúttal is lesz dobóverseny, értékes ajándékokért. A belépés most is ingyenes, így két vendéglátás vagy vendégeskedés között érdemes lesz most is kilátogatni a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcsarnokába.

NKE-FCSM Csata – PINKK Pécsi 424

Ludovika Aréna, szombat 17:00

V.: Nagy Viktor, Balogh Gyula, Sörlei Attila (Bogárdi János)

A mérkőzést a MindiGO Sport élőben közvetíti.

Leave a Reply