A Zalaegerszeget fogadjuk

Szombaton jön az év első hazaija, a ZTE NKK látogat a Ludovika Arénába. A zalaiak az utolsó öt mérkőzésükből négyet behúztak, azaz jó formában lévő ellenféllel lesz dolgunk.

Talán október közepén kapta fel először a fejét a közvélemény csapatunkkal kapcsolatban, amikor tizenhat pontos győzelmet arattunk a tavalyi bronzérmes otthonában. A 89-73-as diadal az első komoly skalp volt az NKE-FCSM Csata idei szezonjában. Együttesünk három extra teljesítményt vonultatott fel: Lelik 22, Gustafson 21, Horváth Betti pedig 17 pontot rámolt be az egerszegieknek.

Három ilyen mutatóval szombaton is jó esélyünk lenne a győzelemre, igaz, az alapszakasz első felében mutatott kiváló teljesítményünk után bizonyára az ellenfelek is jobban készülnek belőlünk. Persze mi is tisztában vagyunk a remek formában lévő, az utolsó öt mérkőzéséből négyet megnyerő ZTE erősségeivel, például a Horti-Keyona-Boonstra palánk alatti hármassal, akiket kulcsfontosságú lesz minél kevesebb ponton tartani.

Vezetőedzőnk azért várja bizakodva a találkozót, mert az elmúlt majdnem egy hetet kizárólag a saját játékunknak és a ZTE elleni felkészülésnek tudtuk szentelni. Tursics Krisztián szerint a zalai mérkőzéshez képest védekezésben muszáj lesz előrébb lépnünk, hogy legyen esélyünk megszerezni az újabb győzelmet.

A találkozó szombaton 18:30-kor kezdődik, és 2020-ban is nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat a Ludovika Arénában rendezett hazai mérkőzéseinkre.

NKE-FCSM Csata – ZTE NKK

Ludovika Aréna, szombat 18:30

V.: Tóth Cecília, Pozsonyi László, Horváth Csongor (Hartyáni Zsolt)

A belépés ingyenes, a szünetben ismét lesz dobóverseny.

MindiGo Sport közvetítés itt.

Leave a Reply