A BEAC-hoz látogatunk

A tabella egyik sereghajtója, a BEAC otthonában lépünk pályára. Bár a papírforma mellettünk szól, de csak maximális koncentrációval és kellő agresszivitással hozhatjuk el a két pontot.

A Vasas elleni roppant nehéz mérkőzés után két fordulóval újabb budapesti presztízsmeccs következik: szombat délután a Gabányi Sportcsarnokba látogatunk, az ELTE BEAC Újbuda lesz az ellenfelünk. Miután Laklóth Annáék a tabella utolsó előtti helyén állnak, ráadásul néhány hete hazai pályán, hosszabbításban maradtak alul a formálódó PINKK ellen, sokan talán kézlegyintéssel elintéznék a találkozót.

Érdemes azonban visszaemlékezni az őszi, Ludovikán lejátszott összecsapásra, amely megmutatta, hogy akár egy rövid kiengedés is elég, hogy Balogh Judit tanítványai lecsapjanak és szorossá tegyék a mérkőzést, valamint észben kell tartanunk a Vasas elleni meccs hasonló tapasztalatait is. Ugyanerre hívta fel a figyelmet Tursics Krisztián is. Vezetőedzőnk szerint csak akkor tudunk nyerni a Gabányiban, ha végig koncentráltan, fókuszáltan játszunk, valamint a ZTE ellen mutatottnál agresszívebb védekezést mutatunk be.

A találkozót ezúttal nem lehet majd élőképen követni, így mindenkit arra bíztatunk, hogy személyesen jöjjön ki és buzdítsa a lányokat a Hauszmann Alajos utcába.

A felnőttek bajnokijával nagyjából egy időben egyébként B-csoportos csapatunk Pécsett a Hepp-kupa négyes döntőjében szerepel, melynek eredményeiről szintén beszámolunk.

ELTE BEAC Újbuda – NKE-FCSM Csata

Gabányi Sportcsarnok, szombat 16:00

V.: Goda László, Lengyel Ádám, Sörlei Attila (Vághy Tamás)

Leave a Reply