A televízióban is megmutatjuk magunkat

Szombaton jön az utolsó idegenbeli fellépés az alapszakaszban, a jelenleg negyedik helyen álló Szekszárd otthonában. A rangadót – A-csoportos történetünk során először – élőben közvetíti az M4 Sport csatorna.

Ezt is megértük. Az M4 Sport érdeklődése miatt az eredetileg kiírtnál korábbra kellett hozni az Atomerőmű KSC Szekszárd – NKE-FCSM Csata találkozó kezdési idejét. Még két éve sem vagyunk a legszűkebb elit tagja, máris megmutathatjuk magunkat a televízió nyilvánossága előtt. Vezetőedzőnk szerint ez óriási eredmény, jó visszajelzés. Tursics Krisztián amondó, hogy egy ilyen szituációnak, az eredménytől függetlenül minden percét ki kell élvezni, hiszen a bajnokság egyik top csapatához látogatunk, akik az utóbbi időben a nemzetközi porondon is rendre leteszik a névjegyüket.

Amellett, hogy két kiválóan szereplő csapat lép pályára szombat délután, komoly téttel is bír az összecsapás. Az már korábban eldőlt, hogy mindkét csapat pályaelőnyből várhatja a negyeddöntőt, a végső sorrend azonban még nem. A KSC jelenleg egyetlen győzelemmel áll mögöttünk a tabellán és a szombati meccsén kívül Győrbe és Ceglédre látogat. Mi ugyanezt a két klubot fogadjuk a Ludovika Arénában, így csak egy győzelemmel biztosíthatjuk be, hogy a Szekszárd előtt végezzünk az alapszakasz végén. A kiváló hangulatú tolnai csarnokban azonban eddig csupán a Sopron és a DVTK tudott győzni, azaz igazi bravúrszámba menne, ha el tudnánk hozni a két pontot Bálint Rékáéktól.

Atomerőmű KSC Szekszárd – NKE-FCSM Csata

Szekszárd, Városi Sportcsarnok, szombat 14:45

V.: Cziffra Csaba, Farkas Gábor, dr. Mészáros Balázs (Bodrogváry Iván)

TV: M4 Sport

Leave a Reply