Harmadik szezonját kezdi meg az NKE-FCSM Csatában Horváth Bernadett

Életbe lép csapatkapitányunk szerződésének második éve, így Horváth Bernadett a következő szezonban is az NKE-FCSM Csatát erősíti. Betti harmadik éve lesz csapatunk motorja. Klubunk első A-csoportos évében 25,3, a most lezárult évadban pedig 30 percet töltött a pályán mérkőzésenként. A bajnoki találkozókon az egész mezőnyben a harmadik legtöbb gólpasszt (5,57) osztotta ki társainak és csapatkapitányként is remekül helytállt a pályán és azon kívül is. Emellett a felnőtt válogatottban is rendszeresen lehetőséget kap.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NKE-FCSM Csata Basketball (@nke.fcsm.csatabasketball) által megosztott bejegyzés,

Mivel váratlanul véget ért az évad és gyakorlatilag egyik napról a másikra abbamaradt minden, így nagyon várom, hogy újrakezdhessük a közös munkát és ismét a csapattal lehessek. Remélem, hogy a rendkívüli helyzet ellenére kiegyensúlyozott szezont hozunk majd és egyénileg, valamint csapatként is még előrébb tudunk lépni – fogalmazott csapatkapitányunk.

Betti csapatkapitánnyá, majd felnőtt válogatottá nőtte ki magát klubunkban és lehetőséget kapott, hogy Csata-nevelésként egy feltörekvő csapat vezére legyen. A következő évadban is fontos láncszeme lesz az NKE-FCSM Csatának – mondta vezetőedzőnk, Tursics Krisztián.

A következő napokban folytatjuk a 2020/2021-es játékoskeretünk bejelentését.

Leave a Reply