Északnyugat-magyarországi túrára utazunk

A Sió Kupa előtti hétvégén csapatunk belekóstol a sorozatterhelésbe. Pénteken Sopronban, szombaton pedig Győrben lépünk pályára felkészülési mérkőzésen.

A péntek délelőtti edzést és egy közös ebédet követően útra kel a Ludovika-FCSM Csata játékoskerete és szakmai stábja, hogy előbb a Sopron Baskettel, aztán másnap az Uni Győr Mély-Úttal is megmérkőzzön. Sopronban még nem lesznek ott ellenfelünknél a WNBA-ben szereplő játékosok, Győrben pedig jelentős játékosmozgással és Iványi Dalma személyében új edzővel frissítették fel a csapatot. Érdekesség, hogy Dubei Debóra és Weninger Virág személyében ketten is egyik városból a másikba tették át székhelyüket, de az is megemlítendő, hogy a két együttes éppen egymás ellen játszott az elmúlt hétvégén: a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzésen 87-59-es soproni győzelem született.

Mindkét meghívásnak örülünk – kezdett bele vezetőedzőnk a szokásos felvezető gondolataiba. Tursics Krisztián elmondta: tizenkét játékossal utazunk a mérkőzésekre, tovább folytatjuk fiataljaink beintegrálását a felnőtt csapatba, valamint visszajelzést kaphatunk arról is, hogy a héten tanult elemeket hogyan alkalmazza a csapat valódi meccsszituációkban. Látni fogjuk, hogy hol tartunk, így a Sió Kupa előtt még lesz időnk csiszolni a hibáinkon – mondta vezetőedzőnk.

A rendező klubok járványügyi protokollja alapján zártkapus mérkőzésekre kerül sor.

Sopron Basket – Ludovika-FCSM Csata

Novomatic Aréna, péntek 17:45

Élő közvetítés:

Statisztikai eredménykövetés itt.

Uni Győr Mély-Út – Ludovika-FCSM Csata

Győr, Egyetemi Sportcsarnok, szombat 16:30

Leave a Reply