Szekszárd helyett a Gabányiban lépünk pályára a BEAC ellen

Csapatunk jelen járványhelyzetben nem utazik el a Sió Kupára, helyette Budapesten játssza le a BEAC elleni mérkőzést.

A romló járványhelyzet miatt a játékosok, stábtagok egészségére való tekintettel klubunk úgy döntött, hogy minimalizálja a fertőzés kockázatát és nem vesz részt a csütörtöktől szombatig rendezendő Sió Kupán. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudunk élni a szekszárdiak meghívásával, de ebben a helyzetben úgy látjuk, hogy az érintkezések számának lehető legkisebbre csökkentésével gátolhatjuk meg a vírus terjedését.

Hozzánk hasonlóan nem lesz ott a tornán az ELTE BEAC Újbuda együttese sem, és mivel az első napon pont egymással találkozott volna a két gárda, így gyorsan dűlőre jutottunk az újbudaiakkal, hogy a meccset ne szekszárdi, hanem budapesti parketten játsszuk le.

Tursics Krisztián: Személy szerint én is nagyon sajnálom, hogy nem utazunk Szekszárdra, hiszen jó programnak, erős tornának ígérkezett, de a járványhelyzet miatt most ez a legjobb döntés. Öröm az ürömben, hogy a BEAC fogad bennünket és le tudjuk játszani a mérkőzést, hiszen így tovább gyakorolhatjuk azokat a játékelemeket és taktikai variációkat, amivel az utóbbi napokban foglalkoztunk.

ELTE BEAC Újbuda – Ludovika-FCSM Csata

Gabányi Sportcsarnok, csütörtök 18:30

 

Leave a Reply