Teljes a keretünk, Batabe Zempare érkezik a palánk alá

Ghánai-amerikai magasember csatlakozik csapatunkhoz.

Palánk alatt bevethető légióssal egészül ki a Ludovika-FCSM Csata kerete, miután leigazoltuk a 187 cm magas, 1994-es születésű Batabe Zemparét. A rutinos center pályafutásában Magyarország lesz az ötödik európai állomás, korábban szerepelt már Bulgáriában, Finnországban, Olaszországban és Franciaországban is. A legutóbbi szezonban az olasz Basket Le Mura Lucca együttesét meccsenkénti 12,4 ponttal és 9,2 lepattanóval erősítette.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ludovika-FCSM Csata Basketball (@ludovika.fcsm.csata) által megosztott bejegyzés,


Hosszas keresgélés után találtuk meg azt a játékost, aki hasznára lehet a csapatunknak – mondta vezetőedzőnk. Tursics Krisztián reméli, hogy Zempare képes lesz hozzáadni a játékunkhoz azt a fizikumot, energiát, brusztolást, ami a palánk alatti játékunkból időnként még hiányzik. Arra is felhívta a figyelmet, hogy új centerünk erős bajnokságból érkezik, ahol jó statisztikai mutatókat produkált.

Azért választottam a Csatát, mert szeretnék napról napra jobb játékos lenni. Egyelőre nem tudok túl sokat a magyar bajnokságról, de több barátom is játszott már itt, akik jókat meséltek a ligáról. Szeretném a legjobb négybe vezetni új csapatomat – fogalmazott Batabe.

Új igazolásunk péntek délután érkezik meg Budapestre, hogy a hatályos járványügyi előírások elvégzése után bekapcsolódhasson a munkába.

Fotó: NOI web

Leave a Reply