A Cegléd elleni rangadó következik

Szombaton újra hazai pályán láthatjuk a lányokat. A legjobb négyre aspiráló Cegléd együttesét fogadjuk, azaz igazi rangadóra van kilátás. Járványügyi szabályaink megtartásával, a mérkőzés látogatható szurkolóink számára.

Az A-csoportos csapatok közül a Cegléddel játszottunk legrégebben. Közel tíz hónappal ezelőtt jó élményekkel távozhattunk a Városi Sportcsarnokból, lévén, hogy 81-62-re diadalmaskodtunk. Annak az összecsapásnak a visszavágóját már nem rendezhették meg a kibontakozó koronavírus-járvány miatt.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a mi keretünk jelentősen átalakult a hosszú holtszezonban, Cegléden pedig a korábbiaknál erősebb csapatot álmodtak meg, így alaposan belehúztak az átigazolási piacon. Rutinos magyarok mellett több fiatal és négy egészen kiváló külföldi játékos alkotja a CEKK keretét. Különösen az Ortiz-Sotiriou-Moore-McBryde légiós sor tűnik félelmetesnek –az eddigi mérkőzéseken a kék-sárgák pontjainak közel kétharmada köthető ehhez a négyeshez. Külön kiemelendő Tinara Moore neve, aki a Cadi La Seu játékosaként a csonka szezon legértékesebb játékosa volt Spanyolországban, azaz kiváló ajánlólevéllel érkezett Magyarországra.

Egy ilyen erős csapat legyőzése még akkor is valódi skalppal érne fel, ha a CEKK-nek van már nem várt hazai veresége a Vasas ellen. Edzőpárosunk a ZTE legyőzése után máris a képernyők elé ült, hogy megtekintse a Cegléd-PEAC meccs közvetítését, hogy aztán a hátralévő két napban felkészítse a lányokat Gorjanáczék játékaiból. Minden adott tehát egy kiélezett, szórakoztató mérkőzéshez, amelyre a korábbiakkal megegyező járványügyi szabályok mellett várjuk szeretettel az érdeklődőket.

A találkozót a MindiGO Sport élőben közvetíti.

Ludovika-FCSM Csata – VBW CEKK Cegléd

Ludovika Aréna, szombat 18:00

V.: Praksch Péter, Tőzsér Dénes, Boros Tamás (Téczely Tamás)

Leave a Reply