Elmarad a Szekszárd elleni mérkőzésünk

Ellenfelünk szerdai tájékoztatása szerint több játékos PCR-tesztje pozitív lett, így karanténba került a csapat, azaz nem tud kiállni a mai mérkőzésre.

Kedden jelent meg az Atomerőmű KSC Szekszárd honlapján, hogy reggel az egész csapaton PCR-tesztet végeztek, így kérdéses a szerdai mérkőzés lejátszása. Ellenfelünk szerdán nem sokkal egy óra előtt  közölte, hogy több játékosuk és egy stábtag is pozitív tesztet produkált, így 10 napos karanténba került az egész csapat. A klub értelemszerűen nem tud kiállni a mérkőzésre és kezdeményezte a Versenyirodánál annak halasztását.

Ez az év a tervezhetetlenségről és az alkalmazkodásról szól, így el kell fogadnunk a mostani helyzetet – fogalmazott az elmaradt mérkőzéssel kapcsolatban vezetőedzőnk. Tursics Krisztián szerint a csapat jó ritmusban volt, kiváló edzésmunkát végzett, a stáb pedig elvégezte a KSC feltérképezését, így edzőnk nem örül a mérkőzés elmaradásának. Szerettünk volna játszani, de a játékosok és a stáb egészsége és az alkalmazkodás a legfontosabb most, úgyhogy innentől kezdve a PEAC-Pécs elleni mérkőzésre fókuszálunk és kihasználjuk, hogy kicsit több idő áll rendelkezésre a felkészülésre – mondta.

Csapatunk a mérkőzés időpontjában edzést tart a Ludovika Arénában. A megbetegedett szekszárdiaknak mielőbbi gyógyulást kívánunk.

 

 

Leave a Reply