Harminckét nap után újra tétmérkőzést játszunk

Október 24-e után játszunk ismét tétmeccset, szerdán az Uni Győr Mély-Út együttese érkezik a Ludovika Arénába. Kemény feladat vár ránk – zárt kapuk mögött.

Az utolsó hazai meccsig még ennél is visszább kell lapoznunk a naptárban, utoljára a BEAC ellen szerepeltünk. Azon a mérkőzésen sportcsarnokunk kapacitásának 30 százalékáig még ott lehettek a nézők, ezúttal viszont legnagyobb sajnálatunkra a járványhelyzet rosszabbodása miatt zárt ajtók mögött kell megrendeznünk az összecsapást. Ezt a körülményt eddig csak a felkészülési mérkőzéseinken tapasztaltuk meg, és remélhetőleg idővel visszatérhetnek majd szurkolóink, újra elindítva azt a folyamatot, amely tavaly időnként már egészen kiváló atmoszférát eredményezett az otthoni meccseken.

Szerdai ellenfelünk, az Uni Győr együttese egészen más képet fest, mint a járvány előtt. Vezetőedzői posztra Iványi Dalmát nevezték ki, válogatott játékosok sora alkotja a keretet. Az új lendülettel zajló szakmai munka eredményeképp pedig a válogatott szünet előtt idegenben verték meg a bombaerős Szekszárdot. Vezetőedzőnk szerint egy ilyen győzelem mindig extra önbizalmat ad egy csapatnak. Tursics Krisztián arra emlékeztetett, hogy a liga egyik legjobb csapata érkezik hozzánk. Szakvezetőnk elmondta: az utóbbi hetekben igyekeztünk belőlük a lehető legjobban felkészülni, szerdán pedig megpróbáljuk legyőzni a kiváló erőkből álló győrieket.

Bízunk benne, hogy a zárt kapuk ellenére szurkolóink megtalálják a találkozó követésének lehetőségeit. A MindiGO élőképes, az MKOSZ pedig szöveges közvetítéssel jelentkezik. Közösségi média felületeinken mi is azon leszünk, hogy minél jobban elvigyük a meccset az online térbe.

Ludovika-FCSM Csata – Uni Győr Mély-Út

Ludovika Aréna, szerda 16:00

V.: Földházi Tamás, dr. Mészáros Balázs, Dr. Oláh Márk (Bodrogváry Iván)

Leave a Reply