A visszavágás reményében fogadjuk a Vasast

Egy héttel a hosszabbításos, drámai vereséget hozó pasaréti mérkőzés után ismét találkozunk a piros-kékekkel. A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport+.

Bizonyára minden Csata-szurkolóban mély nyomot hagytak a Vasas pályáján játszott múlt szombati találkozó momentumai: Madár Eszter támadólepattanóból dobott egyenlítő kosara, vagy Papp Klaudia hosszabbítást nyitó hárompontosa. A csapatnak egy hete volt feldolgozni ezt a nem éppen könnyen felejthető vereséget, szakmai stábunk pedig mindent meg is tett, hogy tiszta fejjel és újult erővel léphessünk pályára vasárnap. Nyilván ennyi idő alatt sok újdonságot nem lehet kitalálni, de ismerve edzőinket, bizonyára ott van a gondolataikban néhány apróság, amivel kicsit megbolondíthatjuk a repertoárunkat. Talán Lelik Réka játékára is nagyobb az esély egy plusz hétnyi visszarázódás után.

Ennyin múlik egy ilyen mérkőzés; egy labdán dől el, hogy a csapat nyer vagy veszít – húzta alá vezetőedzőnk. Tursics Krisztián a múlt heti összecsapás kapcsán azt mondta, mindkét oldalon lényegében egy-egy légiós játszott, így tulajdonképpen a magyar játékosok párharcáról szólt a negyvenöt perc. Hasonló kaliberű csapatok lépnek pályára most is, így mindent meg kell tennünk, hogy ezúttal ne vétsünk olyan hibákat a végjátékban, mint egy héttel ezelőtt – fogalmazott vezetőedzőnk, aki arról is beszélt, hogy szűkös rotációnk miatt sokat segítene, ha Lelik Réka is tudna valamennyi időt a pályán tölteni.

A múlt szombati meccs óta még inkább pikáns párharcot műsorára tűzi az M4 Sport+. A csatorna az interneten is nézhető, emellett az MKOSZ statisztikai rendszerén keresztül lehet követni a találkozót.

Ludovika-FCSM Csata – Vasas Akadémia

Ludovika Aréna, vasárnap 16:15

V.: Csabai-Kaskötő Brigitta, Győrfy Rúben, Drenyovszki Dániel (Dr. Gincsai János)

Leave a Reply