Ki-ki meccs következik a PEAC-Pécs ellen

Csütörtökön este lezárul az alapszakasz, és bőven maradtak izgalmak a végére is: a pécsiek ellen kiderül, hogy negyedik vagy hatodik helyen jutunk a rájátszásba.

A meccsmentes múlt hét után rendesen felgyorsultak az események, és két nap alatt két bajnokival ér véget számunkra az alapszakasz. Ebben az intenzív időszakban óriási szívfájdalom, hogy nem lehetnek velünk azok a szurkolók, akik az A-csoportos indulás óta eltelt első másfél-két szezonban a csapat mellé álltak, hiszen most hatalmas szükség lenne a jelenlétükre, egy-egy jó szóra és bíztatásra. Az alapszakasz talán legfontosabb összecsapása jön a PEAC-Pécs ellen, ahol kiderül, hogy 4. vagy 6. helyen futunk be a rájátszásba. A végeredmény nemcsak a pályaelőny, hanem az ellenfél kiléte szempontjából is meghatározó, de lélektanilag is rendkívül fontos lesz a szezon hátralévő részére, hogy milyen meccsel búcsúzunk ettől az egyenletesnek semmiképp sem nevezhető első körtől.


Reméljük, hogy akik eddig a lányok mögött voltak, azok most is leülnek a képernyők elé, megnyitják telefonjukon a MindigTV Go appot vagy az MKOSZ szöveges közvetítését. És közben egy lájk, komment vagy emoji segítségével kifejezik, hogy szurkolnak a lányoknak ezen a sorsdöntő mérkőzésen is.

Ludovika-FCSM Csata – PEAC-Pécs

Ludovika Aréna, csütörtök 18:00

V.: Papp Péter, Söjtöry Tamás, Boros Tamás (Nagy János)

Leave a Reply