A román bajnok a következő ellenfelünk

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ludovika-FCSM Csata Basketball (@ludovika.fcsm.csata) által megosztott bejegyzés

Szerda este háromállomásos budapesti túrájának végén a Sepsiszentgyörgy látogat edzőmérkőzésre a Ludovika Arénába. A találkozó a hatályos járványügyi szabályok szerint látogatható lesz.

Közel két éve játszottunk utoljára határon túli ellenféllel: akkor a CSM Satu Mare járt nálunk kettős mérkőzésen. Azóta sok víz folyt bele a Fekete-tengerbe, a világ átvészelte, átvészeli a koronavírus-járványt, most pedig újra úgy állnak a csillagok, hogy külföldi riválist fogadhatunk.

A Sepsi-SIC román bajnokként elindulhat az Euroliga selejtezőjében, sőt, a FIBA neki is ítélte a háromcsapatos minitorna rendezését. A Kayseri és a Szekszárd elleni felkészülés jegyében a Sepsi néhány napot Budapesten tölt, és feszített tempóban vasárnap a TFSE-MTK, kedden pedig a BKG otthonában is pályára lép, mielőtt a Ludovika Arénába érkezik.

Csapatunk a pénteki, PINKK elleni edzőmeccs után visszaköltözik a Ludovika Aréna nagytermébe, ahol kedden délelőtt lezajlott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitó ünnepsége. Mindez egyszersmind azt is jelenti, hogy a Sepsiszentgyörgy ellen ismét várjuk az érdeklődőket a lelátóra. A belépés ingyenes, de a főbejáratnál ellenőrzik a védettséget igazoló kártyát vagy mobilalkalmazást, illetve 18 éven aluli látogató esetén a kísérő szükséges dokumentumait. A kapukat fél órával a feldobás előtt nyitjuk.

A szombati, VBW CEKK Cegléd elleni mérkőzésünkhöz kapcsolódó információ, hogy az edzőmeccs az előzetesen kiadottnál két órával korábban, 16 órakor kezdődik – szintén nyílt kapukkal.

Ludovika-FCSM Csata – Sepsi-SIC

Ludovika Aréna, szerda 18:30
Kapunyitás: 18:00

Leave a Reply