A Cegléddel is megmérkőzünk

Szombat délután ismét hazai pályán játszunk felkészülési mérkőzést. Az újjáalakuló Cegléd elleni edzőmeccsünkre is várjuk szurkolóinkat.

Kétmeccses héttel hangolódunk a ránk váró kemény időszakra (az Európa Kupa-selejtező kimenetelétől függően 2-8 plusz összecsapás vár ránk az őszi-téli hónapokban). Szombaton a VBW CEKK Cegléd együttese érkezik a Ludovika Arénába. A találkozó eredeti időpontjához képest már 16 órakor dobják a labdát.

A ceglédi együttesnek finoman szólva sem sikerült jól az előző szezon. Bár minket odavissza legyőztek, végül nem kerültek rájátszásba. A rossz eredmények következményeként szinte a teljes csapat kicserélődött, az edzői posztot pedig egy fiatal, tehetséges, magyar szakember, Hegedűs Péter kapta meg. Szombati ellenfelünk a Sepsihez hasonlóan sorozatterhelésből érkezik hozzánk, hiszen a Cegléd ma a PEAC-Péccsel is összecsap.

A mérkőzésre ezúttal is várjuk szurkolóinkat és az érdeklődőket. Fél órával a kezdés előtt nyit a főbejárat, ahol a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrzik majd a védettséget (18 éven aluli nézőknél a kísérő védettségét). Az Umeå elleni EK-selejtező előtt most láthatjuk utoljára hazai pályán Simon Zsófiékat, így érdemes lesz szombat délután a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kampuszát választani.

Ludovika-FCSM Csata – VBW CEKK Cegléd

Ludovika Aréna, szombat 16:00

Kapunyitás: 15:30

Címlapfotó: Sepsi-SIC/Miska Brigi

Leave a Reply