Európa Kupa-főpróba a Vasas otthonában

Szombaton ebéd után Pasaréten játsszuk utolsó felkészülési mérkőzésünket az Umeå elleni Európa Kupa-selejtező előtt. A Vasas elleni találkozó a hatályos járványügyi szabályok megtartása mellett látogatható.

Sorrendben a BKG, a PINKK, a Sepsi és a Cegléd legyőzése után a Vasas Akadémia vendégeként zárhatjuk le a felkészülési mérkőzéseinket. Mindez azt is jelenti, hogy csapatunk célegyenesbe fordult a szeptember végén kezdődő sűrű időszakra. Eredmények terén ennél nehezen lehetett volna többet kihozni ezekből a találkozókból, a Sepsi legyőzése pedig a bravúr kategóriába tartozik. Ráadásul meccsről meccsre épült a csapat játéka, és most már légiósunk, Stasha Carey is számottevő időt tölthetett el a társakkal.

A Vasas Akadémiát nem kell bemutatni, hiszen rengeteg borsot törtünk egymás orra alá az elmúlt években – elég csak az ötödik helyért folyó párharcra gondolni a tavaszi rájátszásban, ahol nehezen emészthető vereség után fordítottuk meg a párharcot. A Vasas a nyári jövés-menésben nem változott számottevően, a Milos Pavlovic vezette csapat megőrizte megalkuvást nem tűrő, harcos karakterét.

A Vasas Akadémiától kapott tájékoztatás szerint a mérkőzés nyíltkapus, azaz a koronavírus elleni védettség igazolásával (18 éven aluli néző esetén védettséget igazoló kísérővel) a nézők ingyenesen nézhetik meg a Pasaréti Sportcentrumban a meccset.

Vasas Akadémia – Ludovika-FCSM Csata

Pasaréti Sportcentrum, szombat 15:00

Leave a Reply