Miskolcon lesz a Magyar Kupa, és a DVTK-val játszunk a negyeddöntőben

Kisorsolták a Killik László Női Magyar Kupa Nyolcas Döntőjének ágait, és ötödik mérkőzésünkre készülhetünk a DVTK ellen a szezonban.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége kihirdette a 2022-es Killik László Női Magyar Kupa Nyolcas Döntő helyszínét és kisorsolta az ágakat. A Miskolcon, a DVTK Arénában rendezendő tornán csapatunk a negyedik párba került, és a házigazda DVTK ellen szerepel a negyeddöntőben.

Kaphattunk volna jobb és rosszabb sorsolást is – foglalta össze a húzással kapcsolatos gondolatait Tursics Krisztián. Nyilván nehéz dolgunk lesz, de végre, így a negyedik évben nem a Szekszárdot vagy a Sopront kaptuk. Azért az esélyesség terhe nem fogja nyomni a vállunkat – fogalmazott.

A DVTK-val a kupamérkőzés már az ötödik idei találkozónk lesz, hiszen a szezonban már lejátszottuk ellenük a két bajnokinkat, valamint az Európa Kupában is egy csoportba kerültünk velük.

Mérkőzéseink a DVTK ellen a 2021/22-es szezonban:

  1. szeptember 27. Ludovika-FCSM Csata – DVTK 78-69 (bajnoki)
  2. október 13. Ludovika-FCSM Csata – DVTK 52-67 (Európa Kupa)
  3. november 3. DVTK – Ludovika-FCSM Csata 69-49 (Európa Kupa)
  4. december 19. DVTK – Ludovika-FCSM Csata 76-62 (bajnoki)

A Killik László Női Magyar Kupa Nyolcas Döntőjének első fordulójára február 18-án, elődöntőire 19-én, a helyosztókra pedig 20-án kerül sor a miskolci DVTK Arénában.

A Killik László Női Magyar Kupa negyeddöntős programja:

2022. február 18. (péntek)

13:00 TFSE-MTK – Sopron Basket

15:30 NKA Universitas PEAC – Uni Győr Mély-Út

18:00 ELTE BEAC Újbuda – Atomerőmű KSC Szekszárd

20:30 Ludovika-FCSM Csata – DVTK

 

Leave a Reply