Szezonbeli utolsó mérkőzésünk következik

Szombat este utoljára lépünk pályára a mostani szezonban. A TFSE-MTK elleni hazai mérkőzésen a tét a bajnokság hetedik helye.

Hosszú és viszontagságokkal teli szezon végére kerül pont szombat este, a Ludovika Arénában. Összesen hét mérkőzéssel játszottunk többet, mint az előző szezonban, ráadásul ezek kemény, nemzetközi ellenfelekkel vívott ütközetek voltak. Megmérettettük magunkat az Európa Kupában, hajszálra voltunk az első Magyar Kupa továbbjutásunktól, most pedig befejezzük a bajnoki szereplésünket is. Sajnos nem tudtuk megismételni a tavalyi ötödik helyünket, de most nagyon fontos lenne, hogy legalább a hetediket megcsípjük.

Két, ellentétes meccsen vagyunk túl a TFSE-MTK ellen. Mindkettő csak a második félidőben dőlt el, de amíg hazai pályán az első percektől érezhető volt, hogy a miénk a jobb csapat, a második felvonásban a második félidőben kicsúszott a lábunk alól a parketta és a hajrában mutatott agresszivitásunk ellenére is egyértelmű vereséget szenvedtünk. A párharc visszatért oda, ahol elkezdődött, most már viszont nincs több lehetőség javítani: aki győz, az lesz a hetedik. Még egy rossz meccs nem fér bele.

Játékosainkból nagyon nagy energiákat vett ki a hosszú szezon. Szinte mindenki kisebb-nagyobb sérülésekkel, fáradtsággal küzd. De még egy csata vár ránk, még egyszer össze kell szedni magunkat és legyőzni a TFSE-MTK-t.

Ezúttal is várjuk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit, és a Törzsszurkolói kártyát sem érdemes otthon hagyni.

Ludovika-FCSM Csata – TFSE-MTK

A párharc állása: 1-1

Ludovika Aréna, szombat 18:30

Kapunyitás: 17:30

A belépés ingyenes!

TV: MindigTV Go Sport

Leave a Reply