Javítanunk kell a BKG ellen

Szerdán hazai pályán is bemutatkozik újjáalakuló csapatunk. Ellenfelünk a szintén nagy jövés-menésen áteső BKG-PRÍMA Natura Szigetszentmiklós lesz.

Végre a Ludovika Arénában is bemutatkozhat a nyáron alapos vérátömlesztésen áteső csapatunk. A szombati, Vasas elleni vereség után érthetően javítani szeretnének a lányok, de a vasárnapi szünnap utáni edzéseken a regeneráció is fontos szerepet kapott. Már csak azért is fontos, hogy megmaradjon a koncentráció és az energiaszint, mert szombat délután újabb meccs vár a csapatra a vélhetően idén is közvetlen rivális TFSE-MTK otthonában. 

Addig azonban még itt van a BKG elleni ütközet is. Gedei Tibor együttesének egy nappal kevesebb áll rendelkezésre a sorok rendezésére, ugyanis ők vasárnap kezdék meg az alapszakaszt. A DVTK elleni vállalható vereséget hozó meccsről Aldazabal részben hiányzott, Vári Zita viszont megsérült. Az ő játéka erősen kérdéses a Ludovika Arénában. A BKG azonban nélküle is erősebb, mint tavaly volt. Rutinos magyar játékossal és jónevű légiósokkal erősítettek. A tavalyi EK-selejtezőből ismerős Degbeon azonban még nem lépett pályára.

Jó meccsre van tehát kilátás, érdemes a szerda este eltöltéséhez a Ludovika Arénát választani. Bajnoki mérkőzéseinkre idén is ingyenes a belépés, a hangulatról pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kabalafigurája, Bono, valamint a Ludovika SE Cheerleading Szakosztálya gondoskodik. A találkozón centerünk, Barnai Judie párjával együtt jótékonységi akcióval készül.

Ludovika Csata – BKG-PRÍMA Natura Szigetszentmiklós

Ludovika Aréna, szerda 18:30

A belépés ingyenes!

TV: MindigTV Go Sport

Címlapfotó: Vasas Akadémia / Jani Martin

Leave a Reply