Sopronban vendégeskedünk

Szombat este jön a válogatott szünet előtti utolsó összecsapásunk a bajnoki címvédő Sopron Basket otthonában.

Közelegnek a válogatott mérkőzések, összetartások. A szünet előtt azonban még egy feladatunk van: Sopronba, a bajnoki aranyérmes, Euroliga-címvédő otthonába szólít minket a sorsolás. Két hete már jártunk hasonló mérleggel bíró csapat otthonában, és Győrben elég sokáig jól is tartottuk magunkat. A Sopron a bajnokságban egyedül Szekszárdon talált legyőzőre, de még több rázós idegenbeli túrája lesz a dobogóesélyes csapatok otthonában. Az Euroligában is szépen menetelnek a lila-fehérek: a héten a Spar Gironát verték meg nagy csatában, hazai pályán, valamint bejelentették egy klasszis francia hátvéd, Olivia Epoupa leigazolását.

Amellett, hogy a szombati találkozó esélyese a Sopron Basket, meg kell próbálnunk ebből a mérkőzésből is a legtöbbet kihozni. Hetek óta jó formában van a csapat, helyenként kifejezetten jó játékkal győztük le a hozzánk hasonló képességű, és szorongattuk meg a nálunk erősebb együtteseket. Jó lenne ebből a trendből a soproni összecsapásba is minél többet beleilleszteni. Veszíteni valónk nincs, remélhetőleg felszabadult, bátor játékot láthatunk a lányoktól.

Szabó Fanni és Czank Timo is szép emlékeket őrizhet a soproni arénáról, de a másik oldalon is lesz majd ismerős Böröndy Vivi személyében.

Hír még együttesünk kapcsán, hogy Horváth Betti ezúttal is ott van a válogatott bő keretében, és készülhet a február 9-i és 12-i, miskolci összecsapásokra Románia és Izland ellen. 

A soproni mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik.

Sopron Basket – Ludovika Csata

Sopron, Novomatic Arena, szombat 18:00

Jegyár: 1.800 Ft

TV: MindigTV Go Sport

Leave a Reply