NKE-FCSM CSATA felnőtt női kosárlabda csapat

NKE-FCSM CSATA felnőtt női kosárlabda csapat

 

Stratégiánk újabb állomásaként, a 2017/2018-as szezonban először, elindultunk a felnőtt NBI/B-s bajnokságban, ahol kizárólag a saját utánpótlás korú játékosainkkal léptünk a pályára. Fiatal játékosaink talán a hazai kosárlabda szezon legnagyobb meglepetését szolgáltatták és I. helyen végeztek a bajnokságban, kiharcolva ezzel a hazai női kosárlabda bajnokság legmagasabb osztályában (NB1/A) való indulást. A bajnokság végére rendkívül sok tapasztalattal és tudással gazdagodott csapatunkkal kiemelt célunk, hogy legyen Budapesten egy olyan fiatalokból álló, szerethető csapat, amelyik képes megtölteni egy csarnokot és az utánpótlás korosztályokban végzett magas szintű munkát egy professzionálisan működő, eredményes klubcsapatban tudjuk tovább működtetni.

A megfogalmazott célokhoz azonban már egy elkülönülten működő profi klubmodell felépítése szükséges a megfelelő infrastrukturális feltételek biztosításával. E célból a Csata Diáksport Egyesület 2018-ban egy kölcsönösen előnyös és szakmailag indokolt, hosszú távú együttműködésbe kezdett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel. Első A-csoportos évadunkban sok szép győzelmet begyűjtve, szurkolóink számára felejthetetlen mérkőzéseket és kellemes emlékeket szerezve, az alapszakaszban a 7., a bajnokság végén a 8. helyet szereztük meg, miközben a B-csoportban ezüstérmet szereztünk.

Második A-csoportos szezonunkban immáron célunk a női NB1/A-s bajnokságban való minél sikeresebb szereplés egy jól szervezett, világos és fokozatos célkitűzésekkel felépített stratégia mentén. Szeretnénk a szezon végén a legjobb 6 csapat közé kerülni, ezzel kivívni a nemzetközi kupaszereplés jogát.

Az együttműködésnek köszönhetően hazai mérkőzéseinket az egyetem 2018-ban átadott arénájában játszhatjuk, amely egy minden igényt kielégítő, a sportág szerelmesei számára is vonzó, modern létesítmény. Hosszútávú közös célunk az egyetemi kosárlabda bázisának megerősítése, fejlődési lehetőség és az egyetemista játékosoknak a magyar bajnokság legmagasabb szintjére való lépés biztosítása.

 

Munkatársak

Reiner Dóra

Ügyvezető
info@csatabasketball.hu

Farkas László

Szakosztályvezető
info@csatabasketball.hu

Farkas Erika

HR és Gazdasági vezető
info@csatabasketball.hu

Vincze Viktória

Mérkőzések koordinációjáért és technikai feladatokért felelős munkatárs
+36 30 423 3669
vincze.viktoria@csatabasketball.hu

 

Petz Gábor Olivér

Sajtó és kommunikációs kapcsolatokért felelős munkatárs
+36 30 512 0428
petzgabor@gmail.com