Böröndy Vivi: Tetszik a Csatát körülvevő atmoszféra

Nemrégiben bejelentettük, hogy Böröndy Viviennel erősítjük meg a külső sorunkat. A Vasas Akadémiától érkező játékos elmondta: nagyon várja már, hogy elinduljon a munka.

Vivi, üdvözlünk az NKE-FCSM Csatánál. Hogy zajlott a klubváltás?

Bevallom, nagyon jól esett a klub megkeresése, miszerint szeretnék, ha a következő szezonban Csata-színekben szerepelnék. Rendkívül motiváltnak érzem magam az új lehetőség miatt és várom, hogy elkezdődjön a következő idény.

Milyen kép alakult ki benned az NKE-FCSM Csatáról?

Nagyon szimpatikus a klub. Remek játékosok alkotják, profi a szemléletmód. Tetszik a klubot körülvevő atmoszféra. A szakmai stáb is jól végzi a munkáját, hiszen évről évre sikeresebb és jól működő csapatot kovácsolnak össze.

Böröndy Vivi Budapesten belül váltott csapatot

Lesznek itt ismerőseid az első edzésen?

Természetesen. A csapatkapitánnyal, Horváth Bettivel például volt már többször is szerencsém Magyarországot képviselni és közös célért küzdeni a különböző válogatott csapatokban. Mindig szerettem vele játszani, remek irányítónak tartom. De rajta kívül is lesznek ismerősök. A kosárlabda társadalom nagyon kicsi, szinte mindenki ismeri egymást.

Milyen célokkal érkeztél hozzánk?

Szeretném kihozni magamból a legtöbbet és segítségére lenni a csapatnak, amennyire csak lehet. Eleget szeretnék tenni az edzői utasításoknak, de saját magamat is fejleszteni fogom.

Aki ismer Téged kosaras berkekben, tudja, hogy Kiwi az egyik beceneved. Ezt hogyan kaptad?

Amikor Sopronban elkezdtem kosarazni, két Vivi is volt a csapatban, így valamelyikünknek ki kellett találni egy másik becenevet. Az edzőm mondta, hogy legyek Kiwi. Rímel a Vivire, úgyhogy könnyen rámragadt.

Aki még többet szeretne megtudni új játékosunkról, annak ajánljuk a Wbasket.hu oldalon megjelent nagyinterjút.

Fotók: MKOSZ/Vasas Akadémia

Leave a Reply