Rakita Lili is lehetőséget kap a felnőttek között

Saját nevelésű játékosunkra, Rakita Lilire is számít a szakmai stáb az új évadban a felnőtt keretben. Raki a korosztályos csapatok mellett a B-csoportos együttesben is komoly szerepet kapott az elmúlt évadban. Mind a 18 mérkőzésen pályára lépett, 23,2 perc alatt 6,6 pontot, 2,6 lepattanót és 2,3 gólpasszt átlagolt a 2003-as születésű játékos.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NKE-FCSM Csata Basketball (@nke.fcsm.csatabasketball) által megosztott bejegyzés,

Elcsépelt szó a fejlődés, de én fejlődni szeretnék – fogalmazott ifjú tehetségünk, aki szeretné felvenni a felnőtt mérkőzések ritmusát is. Lili célja, hogy a csapat hasznára váljon és ne csak neki, hanem a társainak is hasznos legyen a felnőttekkel eltöltött idő. Nyilvánvalóan nem a játékidőről fog szólni ez az év, elsősorban még a saját korosztályomban és a B-csoportban kell meghatározó játékosnak lennem – mondta.

Bódi Ferenc úgy látta: Raki már a felnőtt B-csoportos bajnokságban is villantott fel extra teljesítményeket. Ugyan bőven van még mit fejlődnie, de a hozzáállásával biztosan nem lesz probléma. A juniorok között egyértelműen vezérnek kell lennie – mondta edzőnk, aki reméli: Raki a felnőtt keretbe kerüléssel még a korábbinál is motiváltabb lesz.

Fotó: Rátgéber Kosárlabda Akadémia

Leave a Reply