Ötödik szezonját kezdi Mányoky Réka a Csata kötelékében

Megkezdődik Mányoky Réka szerződésének második éve, így Székesfehérváron nevelkedő játékosunk is minket erősít a következő szezonban. Réka 2016-ban érkezett a Csata DSE-hez. Először az utánpótlás csapatokban, majd 2018-tól az A-csoportban, a felnőtteknél bontogatta szárnyait. A 2001-es születésű játékos jó szezont futott, mindössze egy mérkőzést kellett kihagynia a csonka idényben. A legtöbb védekezési mutatóban jelentősen előrelépett, az NKE-FCSM Csata rotációjának megbízható tagjává vált.

Izgatottan várom az új szezont, remélem, hogy jól fogunk szerepelni. Szeretném segíteni a csapatot és tovább fejleszteni a hiányosságaimat, több rutint szerezni – mondta Réka.

Tavaly megemelkedett a játékideje és fontos tagja lett a rotációnak. Tőle is azt várjuk, hogy szintet lépjen védekezésben és támadásban is. Bár még mindig megfelel a fiatalszabálynak, már két évnyi tapasztalattal rendelkezik a felnőtt mezőnyben. Remélem, hogy megugrik a fejlődése és még bátrabb tagja lesz a csapatnak – vélekedett Tursics Krisztián.

Hír még csapatunk háza tájáról, hogy Boros Júlia távozik, jövőre nem lesz az NKE-FCSM Csata játékosa.

Leave a Reply