Saját nevelésű játékosunk tér vissza

Budapest már régóta az Angyalok városa, a Csata pedig ismét az Angyalok csapata lesz, hiszen a Ludovika-FCSM Csata leigazolta a Csata DSE nevelésű, évek óta a fővárosban kosárlabdázó Angyal Nikolettet, aki nem mellesleg játékosunk, Angyal Barbara nővére.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ludovika-FCSM Csata (@ludovika.fcsm.csata) által megosztott bejegyzés,

Az 1998-as születésű Nikolett a Csata DSE-ben töltött évek után az ELTE BEAC Újbuda és a TFSE-MTK együtteseiben szerzett élvonalbeli rutint, tavaly pedig tagja volt a kék-fehérek Magyar Kupa elődöntős csapatának is. Új játékosunk 187 cm magas, 4-es poszton bevethető, így érkezésével bővülnek a palánk alatti variációs lehetőségeink.

Teljesen váratlanul ért a Csata megkeresése, de nagyon örültem neki – fogalmazott Angyal Nikolett, aki azt is elmondta: szüksége volt a váltásra és nagyon várja már a szezonkezdést új csapattársaival. Niki szerint jó kis csapat fog összekovácsolódni a Ludovika Arénában.

Krasovec Lili távozása után feltétlenül szükség volt még belső pozíciós, magyar játékosra – hívta fel a figyelmet vezetőedzőnk. Tursics Krisztián arról is beszélt: hazai piacon nagyon kicsi volt a merítési lehetőség, mi viszont nem szerettük volna külföldről megoldani a problémát. Niki pozitívan fogadta a megkeresésünket és nagy örömünkre azonnal igent mondott. Csata nevelésként jól ismerjük. Bízunk benne, hogy épülni tud a játéka és segíti az edzésmunkát – mondta.

Fotó: MKOSZ/ELTE BEAC Újbuda

Leave a Reply